Welkom bij

Werken bij Eden

Bekijk onze vacatures

Het doel van Eden Hotels is al sinds 1947 om gasten blij te maken. En we geloven dat dit bij uitstek lukt met blije collega’s. Als team zijn wij de reden dat gasten met een grote glimlach bij ons rondlopen en later met warmte aan ons terug denken. Daarom zijn we áltijd op zoek naar nieuwe collega’s met een warm horecahart, die oprecht blij worden van het zetten van die extra stap.

Welk van onze hotels kom jij versterken?

Waar wil je werken?

Stages & Afstuderen

Op zoek naar een stage of afstudeerplek? Bij Eden Hotels worden we extreem blij van enthousiaste en leergierige studenten die ons mooie vak willen leren. Herken jij jezelf hier best wel heel erg in? Check snel welke stages en afstudeerplekken we voor je klaar hebben staan.

EDEN-HOTELS_FRONT-OFFICE_1.jpg

Kickstart je carrière bij Eden Hotels

Onze hotels zijn niet alleen de allerleukste plekken om te overnachten en eten, maar ook om te werken! Eigenwijs, apart, origineel, fris, uniek. Dat is Eden. En dat zoeken we dan ook in onze nieuwe collega’s. En natuurlijk stellen we daar ook niet het minste tegenover…

  • De kans om door te groeien en je door te ontwikkelen
  • Een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Teams waar je op kunt bouwen

Functies

Word onderdeel van Eden Hotels

Bij Eden Hotels zijn we áltijd op zoek naar nieuwe collega’s bij wie gastvrijheid in de genen zit. Kleurrijke types met een warm horecahart, die samen de toon zetten in onze boeiende bestemmingen.

We vinden het belangrijk dat je in je werk volledig jezelf kunt zijn. Dat je oprecht plezier haalt uit het verrassen en blij maken van gasten. Vanaf het moment dat gasten bij ons binnen komen lopen tot het moment dat ze weer de deur uitgaan.

Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dus met andere woorden: word jij onze allernieuwste collega? Bekijk snel of we dé job voor jou hebben en laat van je horen!