Werken bij Eden

American Hotel Amsterdam

Een super gedreven team met een enorme liefde voor gasten én muziek

Het is misschien wel het meest kenmerkende gebouw van de stad. Het American Hotel op het Leidseplein, in hartje Amsterdam. In het bijzondere gebouw met een rijke geschiedenis pronken 173 prachtig gerenoveerde kamers en huist het iconische Art Deco restaurant Café Americain, dat al sinds de jaren vijftig dé ontmoetingsplek is van Amsterdammers. 

Vanaf april 2020 wordt het American Hotel het allereerste Hard Rock Hotel van Nederland. En dat komt goed uit, want het enthousiaste team houdt niet alleen enorm veel van gasten, maar heeft ook een immense voorliefde voor muziek. 

  • Samen alles op alles zetten om van gasten ambassadeurs te maken
  • Werk in een historisch hotel met iconisch café op het Leidseplein
  • Plezier in ons werk staat voorop
EH---AMERICAN-HOTEL-AMSTERDAM---TERRAS---4.jpg
EDEN-HOTELS_F&B_3.jpg
EDEN-HOTELS_F&B_9.jpg

De American familie

Het American Hotel is niet zomaar je alledaagse hotel. Het is een bedrijf met een ziel. En dat voel je in alles terug. Net als in het restaurant van het American, Café Americain, waar onlangs nog de beroemde leestafel is teruggekeerd. Team American bestaat uit collega’s van alle leeftijden. Maar wat nog leuker is: er lopen collega’s met 22 verschillende nationaliteiten rond met een geweldige mix van persoonlijkheden. Maar één kwaliteit die alle collega's met elkaar gemeen hebben? Ze zetten alles op alles om het de gast naar de zin te maken.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)20 556 3000 Jobs.American@edenhotels.nl
Eden_Banner_DEFF.png
De Eden Hotel Quiz

Waar ligt jouw verborgen kracht?

Benieuwd hoe jouw talenten het best binnen de Eden familie passen? Beantwoord 10 korte vragen en ontdek bij welk team jij het meest past.

Doe de quiz

Op welk gebied shine jij?