Werken bij Eden

Babylon Hotel Den Haag

Een bevlogen en professioneel team met een gezonde dosis humor

Babylon Hotel Den Haag zit pal naast Den Haag Centraal. Wie de hofstad zo nu en dan bezoekt zal ‘m dan ook zeker eens hebben bewonderd. Maar het zijn niet alleen de looks van het hotel die ervoor zorgen dat Babylon in het grote aanbod van hotels het verschil maakt. Het is namelijk team Babylon dat er pas écht voor zorgt dat gasten maar blijven terugkomen.

  • Een team dat voelt als je tweede familie
  • Een locatie in hartje Den Haag, pal naast station Den Haag Centraal
  • Van elkaar leren en plezier hebben
EH---DHBA---PERSONEEL---KOFFIE---1.jpg
EH---DHBA---PERSONEEL---KOFFIE---3.jpg
EH---DHBA---RESTAURANT---11.jpg

Het Babylon team

Maar wat is het dan wat team Babylon nu precies zo anders maakt? Iedere gast in het hotel wordt super persoonlijk benaderd. En omdat het team uit zóveel authentieke persoonlijkheden bestaat en ontzettend hands-on is, zorgt het ervoor dat de gastenverwachting iedere keer weer wordt overtroffen. In het hotel én in restaurant The Living Room. Binnen het Babylon Hotel heerst er een échte familiesfeer, wat er niet alleen voor zorgt dat een shift er gezellig aan toe gaat, maar dat er ook veel van elkaar kan worden geleerd. Juist omdat veel collega’s binnen het hotel zoveel ervaring hebben.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)70 381 49 01 Jobs.Babylon@edenhotels.nl

Op welk gebied shine jij?