Werken bij Eden

City Hotel Groningen vacatures

Een authentiek en ondernemend team met een goede dosis humor

“Hé! Kom jij hier vaker?” Jouw beste pick-up line in de kroeg is de ambitie van City Hotel Groningen. Team CHG wil de wereld namelijk fan maken. Fan van Groningen, fan van het hotel en in het bijzonder fan van onze mensen. “Wij geloven dat wij dat kunnen door onze collega’s vooral te laten genieten van het werk dat ze doen. Hard werken, maar ook veel plezier maakt dat onze gasten ook de volgende keer weer voor ons kiezen,” aldus General Manager Niels van den Bosch.

  • Een team waar je lekker je authentieke zelf mag zijn
  • Werken in één van de leukste steden van Nederland
  • Hard werken maar bovenal genieten van wat je doet
EH---CITYHOTEL-GRONINGEN---LOBBY---3.jpg
City-Hotel-Groningen-team.jpg
City-Hotel-Groningen-team-image-1.jpg

Het City Hotel Groningen team

Bij binnenkomst in het stadshotel in Groningen voel je meteen al een glimlach opkomen. De humor en het plezier spat er bij het team vanaf. Niet zo heel gek, aangezien Groningen de jongste stad is van Nederland. Het team voelt als één familie, waar iedereen vooral lekker z’n authentieke zelf kan zijn. En precies dat gevoel, die sfeer, voel je terug in de hele organisatie. City Hotel Groningen maakt namelijk onderdeel uit van Eden Hotels.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)50 588 6565 Jobs.citygroningen@edenhotels.nl

Op welk gebied shine jij?