Werken bij Eden

Crown Hotel Eindhoven vacatures

Een energiek en enthousiast team dat écht vanuit het hart werkt

Crown Hotel Eindhoven zit in hartje Eindhoven. Een serieuze toplocatie dus, maar de locatie en de 137 stijlvol ingerichte kamers zijn het niet alleen die ervoor zorgen dat het Crown Hotel eruit springt. Oprechte gastvrijheid en altijd nét even iets verder gaan voor de gast. Dat is hoe team Crown opereert. En wat ervoor heeft gezorgd dat het Crown Hotel ook wel bekend staat als het meest persoonlijke hotel van de lichtstad.

  • Een team met oprechte collega's
  • Werk op steenworp afstand van het centrum van Eindhoven
  • Plezier in ons werk vinden we het belangrijkst
EH---CROWN-HOTEL-EINDHOVEN---RESTAURANT---9.jpg
EDEN-HOTELS_FRONT-OFFICE_6.jpg
EH---CROWN-HOTEL-EINDHOVEN---LOBBY---2.jpg

Het Crown team

Wanneer je als gast het Crown Hotel binnenwandelt merk je het meteen: het gaat er hier nét even anders aan toe. Je voelt je het stralende middelpunt, alsof je even de enige gast bent die er toe doet. Met de enorme gastgerichte en toegewijde service zet het team namelijk alles op alles om het de gast helemaal naar de zin te maken. Of die gast nu in het hotel verblijft of bij ons komt vergaderen. Enthousiast, oprecht en eerlijk: zo staan de collega’s binnen het Crown bekend. Jij in een notendop? Dan kan het best eens zo zijn dat jij onze nieuwste collega wordt. 

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)40 844 4000 Jobs.crown@edenhotels.nl

Op welk gebied shine jij?