Werken bij Eden

Designhotel Maastricht vacatures

Een trots team dat niets liever doet dan gasten verrassen, zien en verwennen 

Een verrassend hotel met minstens net zulke verrassende collega’s; dat is Designhotel Maastricht. Het team van het hotel in de hippe buurt Wyck zorgt er dagelijks voor dat het gasten aan helemaal niets ontbreekt. Want weten dat een gast mede dankzij jou een onvergetelijke tijd heeft gehad: dat is waar we bij het Designhotel pas écht -op z'n Mestreechs- gelökkig van worden. 

  • Gasten verrassen en verwennen: daar worden wij blij van
  • Werk in het hippe Wyck in hartje Maastricht
  • Iedere dag weer fluitend naar je werk
EH - MADE - LOBBY - OPENBAAR - 1 - WEB.jpg
Designhotel-Maastricht-team-image-1.jpg
designhotel-maastricht (17).jpg

Het Designhotel team

Bij Designhotel Maastricht delen (of; vieren?) we onze successen en leren van elkaar en van onze fouten. Want leren kun je in zo’n dynamische omgeving als het Designhotel als de beste. Het Designhotel ademt met de 105 totaal verschillend ingerichte kamers één en al creativiteit en inspiratie. Binnen het team voeden we elkaar dan ook continu met nieuwe ideeën waarmee we het gasten naar de zin kunnen maken. En iets gek vinden, dat doen we niet zo snel. Gasten verrassen, zien en verwennen is wat wij het allerliefst doen. Krab jij jezelf nu achter je oren omdat dit ook precies is waar jij blij van wordt? Solliciteren maar!

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)43 328 2525 Jobs.designhotel@edenhotels.nl

Op welk gebied shine jij?