Werken bij Eden

Eden Hotel Amsterdam

Een energiek en authentiek Amsterdams team waar de fun van afspat

Het Eden Hotel Amsterdam, daar waar het allemaal is begonnen. Het hotel ligt midden in het uitgaanshart van Amsterdam. Een serieuze A-locatie dus, waar ook nog eens Brasserie FLO in huist, een Frans restaurant met Parijse charme. Maar het meest bijzondere van het hotel? Er werken stuk voor stuk geweldige mensen die elke dag bezig zijn het de gasten, van het 385 kamers tellende hotel, naar de zin te maken. Vanuit een oprechte en eerlijke liefde voor gastvrijheid, iedere dag weer. 

  • Plezier hebben staat voorop, de rest leren we je wel!
  • Werk in het kloppende hart van Amsterdam
  • 'Alle hens aan dek' mentaliteit
EH - EDEN HOTEL AMSTERDAM - EXPLORING AMSTERDAM - 2.jpg
eden-hotel-amsterdam-brasserie-flo (5).jpg
EH---EDEN-HOTEL-AMSTERDAM---EXTERIEUR---2.jpg

De Eden familie

Heb plezier in wat je doet, de rest leren we je wel. Dat is het motto van team Eden Hotel Amsterdam én het bijhorende restaurant Brasserie FLO Amsterdam. En dat merk je dan ook meteen wanneer je een blik op het team werpt. Het is één en al teamwork. Elkaar helpen, samen alles op alles zetten om het de gast naar de zin te maken, maar bovenal: fun hebben in hetgeen dat je doet. Want alleen dan kun je je gasten de ervaring geven die ze verdienen.  

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0) 20 530 7878 Jobs.EdenHotel@edenhotels.nl
Eden_Banner_DEFF.png
De Eden Hotel Quiz

Waar ligt jouw verborgen kracht?

Benieuwd hoe jouw talenten het best binnen de Eden familie passen? Beantwoord 10 korte vragen en ontdek bij welk team jij het meest past.

Doe de quiz

Op welk gebied shine jij?