Werken bij Eden

Hard Rock Hotel Amsterdam American

Werken bij het allereerste Hard Rock Hotel van Nederland

Het Hard Rock Hotel Amsterdam American huist in een van de meest iconische Art Nouveau-gebouwen van de stad. Op het Leidseplein, in het voormalige thuis van het American Hotel. Bij het eerste Hard Rock Hotel van Nederland kunnen gasten verblijven in 173 rockster-waardige kamers en genieten van kenmerkende Hard Rock-services en faciliteiten. Denk aan exclusieve services zoals The Sound of Your Stay®, de Rock Royalty®-service voor de VIP-gasten en natuurlijk: de Rock Shop® vol hebberigmakende items. Het paradepaardje van het hotel? Dat is zonder twijfel de Rock Royalty Suite, compleet met DJ-booth.

Het Art Deco restaurant Café Americain combineert een klassiek interieur met eigentijdse gastronomie. In de iconische hotelbar Bar Americain, die door de jaren heen een breed scala aan beroemde artiesten heeft mogen verwelkomen, genieten gasten van Hollandse bitterballen en een ambachtelijke cocktail op het terras.

Een plek waar jij jezelf ook wel ziet werken? Bekijk snel de vacatures.

  • Love All-Serve All
  • Werk in het allereerste Hard Rock Hotel van Nederland
  • Creating memories through the power of music
HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM_LOBBY_002_WEB.jpg
HARD-ROCK-HOTEL-AMSTERDAM_JUNIOR-SUITE_001.jpg
EDEN-HOTELS_F&B_9.jpg

Het Hard Rock Hotel Amsterdam American team

Het Hard Rock Hotel Amsterdam American is niet zomaar een hotel. Het is een bedrijf met een ziel. En dat voel je in alles terug. In het hotel, maar net zo goed in de bar en het restaurant, Café Americain, waar in 2019 de beroemde leestafel nog is teruggekeerd.

Het team bestaat uit collega’s van alle leeftijden, met 22 verschillende nationaliteiten en een geweldige mix van persoonlijkheden. Maar hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben allen één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk rocksterren.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen.

+31 (0)20 556 3000 jobs.hrhaa@hrhamsterdam.com

Als je bij het Hard Rock Hotel Amsterdam American komt te werken, versterk je het team van American Hotel Exploitatie B.V., onderdeel van Eden Hotels.

Op welk gebied shine jij?