Werken bij Eden

Hard Rock Hotel Amsterdam American

Werken bij het allereerste Hard Rock Hotel van Nederland

Het Hard Rock Hotel Amsterdam American huist in een van de meest iconische Art Nouveau-gebouwen van de stad. Op het Leidseplein, in het voormalige thuis van het American Hotel. Bij het eerste Hard Rock Hotel van Nederland kunnen gasten verblijven in 173 rockster-waardige kamers en genieten van kenmerkende Hard Rock-services en faciliteiten. Denk aan services zoals The Sound of Your Stay®, Rock Om® yoga, Body Rock® workouts en natuurlijk: de Rock Shop® vol hebberigmakende items. Ook biedt het hotel voor VIP-gasten de Rock Royalty®-service en het paradepaardje van het hotel? Dat is zonder twijfel de Rock Royalty Suite.

Het Art Deco restaurant Café Americain combineert een klassiek interieur met eigentijdse gastronomie. In de naastgelegen iconische hotelbar Bar Americain, die door de jaren heen een scala aan beroemde artiesten heeft mogen verwelkomen, genieten gasten van Hollandse bitterballen en een ambachtelijke cocktail op het terras.

Een plek waar jij jezelf ook wel ziet werken? Bekijk snel de vacatures.

  • Love All-Serve All
  • Werk in het allereerste Hard Rock Hotel van Nederland
  • Creating memories through the power of music
HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM_LOBBY_002_WEB.jpg
HARD-ROCK-HOTEL-AMSTERDAM_JUNIOR-SUITE_001.jpg
EDEN-HOTELS_F&B_9.jpg

De Hard Rock Hotel Amsterdam American-familie

Het Hard Rock Hotel Amsterdam American is niet zomaar je alledaagse hotel. Het is een bedrijf met een ziel. En dat voel je in alles terug. In het hotel, maar net zo goed in de bar en het restaurant, Café Americain, waar vorig jaar nog de beroemde leestafel is teruggekeerd. Het team bestaat uit collega’s van alle leeftijden. Maar wat nog leuker is: er lopen collega’s met 22 verschillende nationaliteiten rond met een geweldige mix van persoonlijkheden. Maar één kwaliteit die alle collega's met elkaar gemeen hebben? Ze zetten alles op alles om het de gast naar de zin te maken en niet onbelangrijk: zijn gék op muziek.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)20 556 3000 jobs.hrhaa@hrhamsterdam.com

Als je bij het Hard Rock Hotel Amsterdam American komt te werken, versterk je het team van American Hotel Exploitatie B.V., onderdeel van Eden Hotels.

Eden_Banner_DEFF.png
De Eden Hotel Quiz

Waar ligt jouw verborgen kracht?

Benieuwd hoe jouw talenten het best binnen de Eden familie passen? Beantwoord 10 korte vragen en ontdek bij welk team jij het meest past.

Doe de quiz

Op welk gebied shine jij?