Werken bij Eden

Jan Luyken Hotel Amsterdam

Werken in een klein, jong & energiek team

Bij het splinternieuwe boutique hotel Jan Luyken in het Amsterdamse Museumkwartier draait het allemaal om service. Om superpersoonlijke service, welteverstaan. Het kleine team vol jonge enthousiastelingen doet namelijk niets liever dan gasten heerlijk in de watten leggen. En net als dat dichter en etser Jan Luijken dat had, hebben de collega's een sterk oog voor detail. Als gast weet je dan ook maar al te goed dat je bij het Jan Luyken Hotel een onvergetelijk verblijf te wachten staat.

  • Werk in een nieuw boutique hotel in het chique Museumkwartier
  • Een klein team dat elkaar versterkt
  • Een fijne omgeving waar plezier voorop staat
JAN LUYKEN HOTEL AMSTERDAM_BALCONY.jpg
JAN LUYKEN HOTEL AMSTERDAM_CHAMPAGNE_001.jpg
JAN LUYKEN HOTEL AMSTERDAM_SUPERIOR_ROOM_001_LR.jpg

Jans familie

Het charmante boutique hotel is pas in het voorjaar van 2021 geopend en heeft een volledig nieuwe look gekregen. Het hotel is daarmee niet alleen komen te beschikken over prachtige kamers, maar ook over een fraaie hotelbar en minstens net zo elegante minibibliotheek en ontbijtruimte.

Bij ieder hotel van Eden Hotels voel je dat we een écht familiebedrijf zijn. En dat is bij het Jan Luyken Hotel Amsterdam nog eens extra waarneembaar. Het kleine, jonge team opereert vanaf dag één al als een geoliede machine, dat elkaar op alle fronten versterkt.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)20 851 7090 Jobs.janluyken@edenhotels.nl
Eden_Banner_DEFF.png
De Eden Hotel Quiz

Waar ligt jouw verborgen kracht?

Benieuwd hoe jouw talenten het best binnen de Eden familie passen? Beantwoord 10 korte vragen en ontdek bij welk team jij het meest past.

Doe de quiz

Op welk gebied shine jij?