Werken bij Eden

Oranje Hotel Leeuwarden vacatures

Een gedreven team dat precies weet waar gasten blij van worden

Al 140 jier thúskomme. Bij het Oranje Hotel in Leeuwarden kun je al hon-derd-veer-tig (!) jaar het gevoel van thuiskomen ervaren. Niet alleen doordat het Oranje Hotel bekend staat om de gezellige en huiselijke sfeer, maar vooral door de collega’s, die je ieder verblijf weer het warme gevoel van thuis weten mee te geven. Dat het historische stadshotel in het hart van Leeuwarden huist, recht tegenover het station, is het kersje op de taart. 

  • Een enthousiast team waarin je je meteen welkom voelt
  • Werk in hartje Leeuwarden, recht tegenover het station
  • Het enthousiasme en plezier spat er bij ons vanaf
EH---ORANJE-HOTEL-LEEUWARDEN---PERSONEEL---1.jpg
Oranje-Leeuwarden-team-image-1.jpg
Oranje-Leeuwarden-team-image-2.jpg

Het Oranje Hotel team

Hoe het team het iedere keer weer voor elkaar krijgt dat je je bij het Oranje Hotel zo thuis voelt? Doordat ze altijd nét even iets verder gaan voor de gast en een soort collectief zesde zintuig lijken te hebben waardoor ze altijd haarfijn aanvoelen wat gasten blij maakt. Vaak zelfs nog voordat de gasten dat zelf weten. In het hotel houden de teams ervan om buiten de lijntjes te kleuren. Met creatieve initiatieven te komen en gasten serieus te verrassen. Maar wat het allerbelangrijkste is dat je in huis moet hebben als je bij het Oranje Hotel komt werken? Fun hebben is wat je doet. De rest leren we je wel.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)58 212 6241 Jobs.Oranjehotel@edenhotels.nl

Op welk gebied shine jij?