Werken bij Eden

Savoy Hotel Rotterdam vacatures

Een trots team met pit en vol creatieve ideeën 

Savoy Hotel Rotterdam is nog maar nét in een nieuw jasje gestoken, maar heeft zichzelf al helemaal op de kaart gezet. En ja, met zo’n splinternieuw hotel op een steenworp van de Markthal is het niet zo heel gek dat het team iedere dag weer zo trots als een pauw door het hotel flaneert. Dat wil jij toch ook? Ja toch, niet dan?

  • Samen ‘cheffen’ we het mentaliteit
  • Werk op steenworp afstand van de Markthal en het centrum
  • Bij ons mag je je leuke, unieke en creatieve zelf zijn
EDEN-HOTELS_HOUSEKEEPING_6.jpg
EDEN-HOTELS_F&B_2.jpg
EDEN-HOTELS_FRONT-OFFICE_1.jpg

Het Savoy team

Het team van Savoy weet niet alleen álles over Rotterdam, maar ook nog eens alles over wat een gast blij maakt. Want hoewel dat ook heus wel de nieuwe frisse en hippe looks zijn van het hotel, zijn dat bovenal de collega’s. Bij het Savoy krijg je dan ook meer dan genoeg ruimte om je leuke, unieke en creatieve zelf te zijn. Met jouw waanzinnig goede ideeën én die mooie grote glimlach verras je gasten en kunnen ze haast niet anders dan terugkomen. Bij het Savoy heerst het ‘één team één taak’ gevoel en er worden heel veel (maar dan ook echt veel) complimentjes uitgedeeld.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen.

+31 (0)10 413 9280 Jobs.Savoy@edenhotels.nl

Op welk gebied shine jij?