Werken bij Eden

The ED Amsterdam vacatures

Een relaxt, verrassend en edgy team met gastvrijheid in het DNA

Werken bij een no-frills 3-sterren hotel vol onverwachte details: The ED Amsterdam is splinternieuw, superhip en bovenal: hélemaal klaar om gasten de tijd van hun leven te bezorgen. Net als het team trouwens. Want team ED heeft eigenlijk maar één doel: gasten een zo'n tof verblijf geven, dat ze zich naderhand afvragen waarom ze niet eerder een ED in hun leven hadden. 

  • Werk in een splinternieuw hotel in hartje Amsterdam
  • Op een steenworp afstand van de hippe Hallengebied in West, het Museumkwartier en het Vondelpark
  • Het draait bij ED om fun en vrijheid
EH---THE-ED-HOTEL-AMSTERDAM---DETAILS---11.jpg
EDEN-HOTELS_FRONT-OFFICE_6.jpg
EH---THE-ED-HOTEL-AMSTERDAM---DETAILS---6.jpg

Het ED team

The ED Amsterdam, pronkend op de Nassaukade in hartje Amsterdam, is in 2020 volledig gerestyled. En het resultaat mag er zijn. Want met de superkleurrijke kamers vol verrassende details, een relaxte bar en lounge, een open lobby met easy self check-in én een mini “food market” die 24/7 open is heeft ED nogal wat in huis. Maar dat zijn niet de enige zaken die ED, ED maken. Bij ED kun je volledig jezelf zijn. ED is iedereen en iedereen is ED. Of je nu als gast in het hotel verblijft of het team komt versterken als collega.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen.

+31 (0)20 607 7900 Jobs.theedamsterdam@edenhotels.nl

Op welk gebied shine jij?