Werken bij Eden

The Lancaster Amsterdam vacatures

Een gedurfd en gastvrij team dat 24/7 voor je klaarstaat

Een modern hotel in een indrukwekkend mooi monumentaal pand. The Lancaster Hotel Amsterdam is niet alleen een bijzonder mooie plek om te werken, maar ook nog eens een héle fijne. Het team is klein en gezellig: de afdelingen werken als een goed geoliede machine.  Maar waar het team vooral om bekend staat? Ze hebben lef en durven het nét even anders te doen.

  • Bij ons mag je lekker buiten de lijntjes kleuren
  • Werk in het hippe Amsterdam-Oost, tegenover ARTIS
  • Plezier in ons werk staat voorop
EH---AMLA---EXTERIEUR---1.jpg
The-Lancaster-Amsterdam-team-image-1.jpg
EDEN-HOTELS_HOUSEKEEPING_9.jpg

The Lancaster familie

Het team van The Lancaster Hotel Amsterdam voelt als één grote familie. Niet zo vreemd, aangezien het hotel onderdeel uitmaakt van Eden Hotels, een familiebedrijf dat als sinds 1947 bestaat. In het hotel komen gasten uit binnen- en buitenland die tussen de bedrijven door ook nog eens graag bij ons komen buurten. Wat dan weer een leuke mix oplevert met de locals uit de buurt.

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)20 535 6888 Jobs.lancaster@edenhotels.nl
Eden_Banner_DEFF.png
De Eden Hotel Quiz

Waar ligt jouw verborgen kracht?

Benieuwd hoe jouw talenten het best binnen de Eden familie passen? Beantwoord 10 korte vragen en ontdek bij welk team jij het meest past.

Doe de quiz

Op welk gebied shine jij?