Werken bij Eden

The Manor Amsterdam vacatures

Een divers en gastvrij team dat niets liever doet dan ontzorgen

Bij The Manor Amsterdam heerst het echte ‘één team één taak’ gevoel. Wat die taak dan is? Gasten ontzorgen. Want het blij maken van gasten, daar wordt het Manor team zelf blij van. Het feit dat The Manor Amsterdam ook nog eens een adembenemend mooi boetiekhotel in het hippe Amsterdam-Oost is, is het kersje op de taart.

  • Werk in een prachtig hotel in Amsterdam vol historie
  • Een team dat gasten een geweldige tijd wil bezorgen
  • Een fijne omgeving waar plezier voorop staat
EDEN-HOTELS_HOUSEKEEPING_10.jpg
EDEN-HOTELS_HOUSEKEEPING_5.jpg
EDEN-HOTELS_FRONT-OFFICE_4.jpg

De Manor familie

In ieder hotel en restaurant voel je terug dat Eden Hotels een écht familiebedrijf is. Net als bij hotel The Manor Amsterdam dus. Het pand aan de Linnaeusstraat in Amsterdam-Oost mag er dan misschien wel majestueus uitzien, maar het team is vooral lekker zichzelf en geeft elkaar ruimte om zichzelf te kunnen zijn. Conservatief en statig? Daar houden we bij The Manor niet zo van. Bij het hotel komen historie, hedendaags design, hospitality én een relaxte sfeer samen. 

Kom jij ons team versterken?

Geweldig! Neem contact met ons op. Nog niet de perfecte vacature voorbij zien komen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wie weet wat daar weer uit voort zal komen :)

+31 (0)20 700 8400 Jobs.manor@edenhotels.nl
Eden_Banner_DEFF.png
De Eden Hotel Quiz

Waar ligt jouw verborgen kracht?

Benieuwd hoe jouw talenten het best binnen de Eden familie passen? Beantwoord 10 korte vragen en ontdek bij welk team jij het meest past.

Doe de quiz

Op welk gebied shine jij?